Home » Χρήστος Μάστορας: Στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Υπάρχω» όπου ενσαρκώνει τον Στέλιο Καζαντζίδη

Χρήστος Μάστορας: Στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Υπάρχω» όπου ενσαρκώνει τον Στέλιο Καζαντζίδη

Κοινοποίηση

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας «Υπάρχω», όπου ο Χρήστος Μάστορας ενσαρκώνει τον θρυλικό Στέλιο Καζαντζίδη, αφηγούμενος τη συγκινητική του ζωή από τις δυσκολίες ως την καταξίωση.

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της πιο φιλόδοξης ελληνικής παραγωγής της χρονιάς, «Υπάρχω», με τον Χρήστο Μάστορα να υποδύεται τον θρυλικό Στέλιο Καζαντζίδη.

Ο Χρήστος Μάστορας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, μοιράστηκε το βίντεο της ταινίας, στην οποία ενσαρκώνει τον Στέλιο Καζαντζίδη, στην κινηματογραφική βιογραφία του θρύλου του λαϊκού τραγουδιού. Ο frontman των ΜΕΛΙSSΕS άφησε προσωρινά το τραγούδι για να αφοσιωθεί σε αυτή τη νέα, μεγάλη πρόκληση, που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras)

Εκτός από τον Χρήστο Μάστορα, στη νέα ταινία πρωταγωνιστούν οι: Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης, Άννα Συμεωνίδου, Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιάννης Εγγλέζος, Γιώργος Γάλλος, Μαρία Φιλίππου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Διαμαντής Καραναστάσης και άλλοι.

Το βίντεο που κοινοποίησε ο Χρήστος Μάστορας δείχνει τον ίδιο ως Στέλιο Καζαντζίδη, σε μια σκηνή όπου αντιδρά στις οδηγίες που του δίνουν συνεργάτες του μέσα σε ένα στούντιο.

«Και θα υπάρχω στα τραγούδια που θα ακούς. “Υπάρχω”. Σκηνοθεσία, Γιώργος Τσεμπερόπουλος. Σενάριο, Κατερίνα Μπέη. Τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους».

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το «Υπάρχω» αφηγείται τη συγκινητική ιστορία ενός παιδιού από οικογένεια προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να διαπρέψει, χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και παρά τις κοινωνικές και προσωπικές δυσκολίες. Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές και μεγάλες διαμάχες, συνθέτουν το μωσαϊκό της ζωής του. Μία ταινία – αφιέρωμα σε έναν μεγάλο τραγουδιστή, του οποίου η φωνή άγγιξε τις καρδιές όλων των Ελλήνων ανά τον κόσμο, τον Στέλιο Καζαντζίδη – για όσους τον αγάπησαν και όσους θέλουν να τον γνωρίσουν καλύτερα.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Diadromh.gr

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?