Solomun – Ο βασιλιάς της deep house επιστρέφει στην Ελλάδα για την πρώτη ημέρα του Techniques

Κοινοποίηση

Ο παγκοσμίου φήμης DJ και μουσικός παραγωγός, Solomun, έρχεται να κατακτήσει το ΣΕΦ το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, ως headliner στην πρώτη ημέρα του Techniques. Ένα όνομα που συνδέεται άρρηκτα με την ποιότητα του ήχου και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί on stage, ο Solomun υπόσχεται μια εμπειρία ανεπανάληπτη.

Ένας καλλιτέχνης πέρα από τα όρια

Ο Solomun είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους και αγαπημένους DJ και μουσικούς παραγωγούς της διεθνούς ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Γνωστός για τα βαθιά, μελωδικά και συχνά νοσταλγικά του sets, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα μοναδικό ήχο που τον κάνει να ξεχωρίζει

.https://www.instagram.com/p/C_Iy6sPNSGQ/embed/captioned/?cr=1&v=14&wp=675&rd=https%3A%2F%2Fmikrofwno.gr&rp=%2F2024%2F09%2Fsolomun-o-vasilias-tis-deep-house-epistrefei-stin-ellada-gia-tin-proti-imera-tou-techniques%2F#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A1456%2C%22ls%22%3A133%2C%22le%22%3A1081.5%7D

Ο διάσημος παραγωγός, με την χαρακτηριστική του βαθιά φωνή και τα εκλεκτικά του dj sets, έχει καταφέρει να κερδίσει την καρδιά εκατομμυρίων ακροατών σε όλο τον κόσμο. Η μουσική του, ένα μείγμα deep house, techno και ambient, ταξιδεύει τον ακροατή σε ήχους μαγικούς και συναισθήματα έντονα.

Η επιλογή του ΣΕΦ ως χώρου διεξαγωγής του event δεν είναι τυχαία, καθώς η Αθήνα, μια πόλη με πλούσια ιστορία και έντονη νυχτερινή ζωή, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ένα τέτοιο γεγονός.

Techniques – Ένα φεστιβάλ που ξεχωρίζει

Το Techniques, ένα φεστιβάλ που έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, φέρνει φέτος στην Αθήνα μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς ηλεκτρονικής σκηνής. Με τον Solomun στην κορυφή του line-up, το φεστιβάλ υπόσχεται ένα διήμερο φεστιβάλ γεμάτο μουσική και χορό.

Η εμφάνιση του Solomun στο ΣΕΦ αποτελεί κάτι περισσότερο από ένα απλό party. Είναι μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε όσους την ζήσουν.

Related posts

 Εvgenia: Λαμπερή στην παρουσίαση δίσκου της με επώνυμους φίλους στο πλευρό της- Η έκπληξη γενεθλίων από τον Σπαλιάρα

Κατερίνα Στανίση – Στην Υγειά Μας

Η Ελένη Γουρζή live, στο Μπαράκι της Διδότου, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στις 21:30