Home » 3μερο σεμινάριο τον Αύγουστο στον Αποκόρωνα !

3μερο σεμινάριο τον Αύγουστο στον Αποκόρωνα !

Κοινοποίηση
Φίλες &  φίλοι του  Cretan Lyra Lab   καλησπέρα! 

Σε αυτό το email θέλω να σας ενημερώσω για το σεμινάριο Κρητικής Λύρας που θα πραγματοποιηθεί για 3η συνεχή χρονιά  υπό την αιγίδα του Δήμου Αποκορώνου με δωρεάν συμμετοχή
 
Το σεμινάριο θα γίνει  2-3-4 Αυγούστου στο Νέο  Χωριό Αποκορώνου στον χώρο του Πνευματικού κέντρου της ενορίας του Αγίου Αποστόλου Θωμά που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού.
 
Σε αυτά τα μαθήματα  θα ασχοληθούμε με Χανιώτικα συρτά και  Κοντυλιές της Ανατολικής Κρήτης. Θα μιλήσουμε για τα χορευτικά μετρά στο συρτό ,θα  πούμε  για την τεχνική της Κρητικής Λύρας ,για τα εκφραστικά στοιχεία στο παίξιμο της Λύρας ,για το Ρυθμό γενικά και ειδικά πάνω στο δοξάρι, για τις μουσικές κλίμακες  που χρησιμοποιούμε  στην παραδοσιακή μουσική και  βέβαια σε ότι θέματα προκύψουν από τους συμμετέχοντες !
 
Όποιος θέλει να δηλώσει συμμετοχή στα μαθήματα της Λύρας  μπορεί να συμπληρώσει την παρακάτω ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΛΥΡΑΣ.Εκτός από τα μαθήματα της Λύρας ,τις  ίδιες ημέρες και ώρες  θα γίνονται μαθήματα Λαούτου και Μαντολίνου από τον Δημήτρη Βλαμάκη και μαθήματα Κιθάρας από τον Δημήτρη Κολιακουδάκη.
 Παραπάνω πληροφορίες για αυτά τα δυο μπορείτε να στείλετε email στον υπεύθυνο κάθε τμήματος που βλέπετε στην φωτογραφία.
Με εκτίμηση,

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Diadromh.gr

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?