15 λυράρηδες θα παίξουν για τα 65 χρόνια του Βασίλη Σκουλά

Κοινοποίηση

Ο Βασίλης Σκουλάς, ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης της κρητικής αλλά και της Ελληνικής μουσικής, από τα Ανώγεια Μυλοποτάμου, κλείνει φέτος 65 χρόνια μουσικής παρουσίας και στις 10 Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη, στις 9.30 το βράδυ, θα τιμηθεί στο Καστέλλι Μινώα Πεδιάδας με μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Στο μουσικό ταξίδι αφιέρωμα, τον Βασίλη Σκουλά, θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα τον συνοδεύσουν με τις φωνές τους οι φίλοι του Παντελής Θαλασσινός, Μελίνα Ασλανίδου, Κώστας & Ματθαίος Τσαχουρίδης, η Ερήνη και ο Ζερβάκης Γεώργιος του Νικηφόρου, θα παίξουν μαζί του και δεκαπέντε «ντόπιοι» λυράρηδες, θα χορέψει το Κρητικό συγκρότημα του «Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης» και θα συμμετέχει η χορωδία του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών νομού Ηρακλείου.

Ενα 20σέλιδο έντυπο αφιέρωμα στον Βασίλη Σκουλά με την βιογραφία και την μουσική διαδρομή του θα διανεμηθεί δωρεάν στους παρευρισκόμενους την βραδιά της εκδήλωσης. Διοργανωτές οι δεκαοκτώ Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Δημοτικής Ενότητας Καστελλίου και το αθλητικό Σωματείο Δωριεύς, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και τον δήμο Μινώα-Πεδιάδας.

Την εκδήλωση στηρίζει ως συνδιοργανωτής και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων.

Related posts

 Εvgenia: Λαμπερή στην παρουσίαση δίσκου της με επώνυμους φίλους στο πλευρό της- Η έκπληξη γενεθλίων από τον Σπαλιάρα

Κατερίνα Στανίση – Στην Υγειά Μας

Η Ελένη Γουρζή live, στο Μπαράκι της Διδότου, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στις 21:30