Σταμάτης Χουλής – «Άλλο Ένα Σάββατο»

Κοινοποίηση

Ο Σταμάτης Χουλής που επιστρέφει δισκογραφικά με το ρυθμικό «Άλλο Ένα Σάββατο» ,που κυκλοφορεί από την Viral Music Group.

Ο Σταμάτης Χουλής είναι γνωστός για την πλούσια δισκογραφία του, η οποία περιλαμβάνει επιτυχημένες κυκλοφορίες όπως τo “Δώδεκα” – “Αθόρυβα”, το πρόσφατο single ”Ψυχιατρείο” και το Big Summer Hit μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου “Χαλάλι” που είχε κατακτήσει το ελληνικό κοινό.

Με την ιδιαίτερη εντυπωσιακή φωνή και με τις βαθιές στιχουργικές ικανότητες ο Σταμάτης Χουλής συνεχίζει να κερδίζει τις καρδιές του κοινού με την ενέργειά του και την αυθεντικότητά του στη ελληνική μουσική σκηνή.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης Σταμάτης Χουλής ανακοινώνει με χαρά την κυκλοφορία του νέου του single με τίτλο “Άλλο Ένα Σάββατο”. Το τραγούδι αυτό αποτελεί μία φρέσκια προσέγγιση στην ποπ-λαϊκή μουσική, με ένα ζεϊμπέκικο συνδυάζοντας παραδοσιακά στοιχεία με σύγχρονα ακούσματα.

Το νέο του single “Άλλο Ένα Σάββατο”, αποτελεί ένα από τα πιο συναισθηματικά του κομμάτια, το οποίο αφηγείται ιστορίες καθημερινότητας και αγάπης, αγγίζοντας τις καρδιές των ακροατών, είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής, και υπόσχεται να γίνει ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του.

Ο Σταμάτης Χουλής έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες ζωντανές εμφανίσεις, επιβεβαιώνοντας τη θέση του ως ένας από τους αγαπητούς και αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες του είδους του και μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε το νέο single του και να ακολουθήσετε τον καλλιτέχνη σε αυτή τη νέα μουσική του διαδρομή.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: 

https://orcd.co/stamatischoulis_alloenasavvato

Related posts

 Εvgenia: Λαμπερή στην παρουσίαση δίσκου της με επώνυμους φίλους στο πλευρό της- Η έκπληξη γενεθλίων από τον Σπαλιάρα

Κατερίνα Στανίση – Στην Υγειά Μας

Η Ελένη Γουρζή live, στο Μπαράκι της Διδότου, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στις 21:30