Home » Σάκης Αρσενίου: Ξεκινάει εμφανίσεις στο «Bellagio Live Stage», στα πιο must μπουζούκια του Πειραιά 

Σάκης Αρσενίου: Ξεκινάει εμφανίσεις στο «Bellagio Live Stage», στα πιο must μπουζούκια του Πειραιά 

Κοινοποίηση

Κάτι νέο, έρχεται στον Πειραιά, που θα ανεβάσει το θερμόμετρο διασκέδασης στα ύψη, με πρωταγωνιστή τον Σάκη Αρσενίου και ένα επιτελείο, νέων ταλαντούχων ερμηνευτών, στο πλευρό του.

Ένας ολοκαίνουργιος χώρος υψηλών προδιαγραφών σε design, ήχο, και φώτα, που φτιάχτηκε εξ αρχής, και αποτελεί σήμερα, ότι πιο σύγχρονο και μοντέρνο, έχουμε δει σε νυχτερινό κέντρο, το «Βellagio Live Stage» (Φίλωνος 76), έτοιμο, να ανοίξει τις πόρτες του, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, όπου κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, θα αποτελέσει αναμφισβήτητα, τα μπουζούκια-hot spot στον αθηναϊκό χάρτη διασκέδασης!

Ο Σάκης Αρσενίου, που χρόνια τώρα, φέρει τον τίτλο του απόλυτου διασκεδαστή επί σκηνής, με μεγάλες επιτυχίες στο βιογραφικό του, υπόσχεται να προκαλέσει ντελίριο κεφιού.

Ο μαέστρος Κώστας Μποσνάκης, φέροντας και την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος, θα απογειώσει τον ρυθμό, επιλέγοντας την πιο δυνατή ομάδα ερμηνευτών, όπως η Μαριαλένα Γιάνναρου,ο Βαγγέλης Λελετζής, η Χριστίνα Κιτσούλη, η Εύα Ιμέρη, ο Γιάννης Παλαιολόγος, και στο dj set η Δέσποινα Αντάρτη, όπου πλαισιώνοντας τον Σάκη Αρσενίου, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, θα τα κάνουν όλα, «Βellagio Live Stage»!

Πριν από λίγες μέρες, ο Σάκης Αρσενίου, «αγκαλιάζοντας» τα νέα παιδιά, και αποτελώντας την πιο δυνατή ομάδα, πόζαραν για τις ανάγκες της αφίσας, στον φωτογραφικό φακό του Θωμά Μπαχτσόγλου, και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, όπως και η χημεία τους, επί σκηνής.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Diadromh.gr

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?