Home » Νέο Single από τον Γιάννη Φιόλλα: “Ο Κύκλος της Ζωής”

Νέο Single από τον Γιάννη Φιόλλα: “Ο Κύκλος της Ζωής”

Κοινοποίηση

Ο Γιάννης Φιόλλας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι “Ο Κύκλος της Ζωής“, μια μοναδική μίξη παραδοσιακών ήχων της Ρόδου με μοντέρνους ροκ ήχους. Χρησιμοποιώντας την χαρακτηριστική βιολόλυρα, ο Φιόλλας δημιουργεί ένα πρωτότυπο και ξεχωριστό μουσικό αποτέλεσμα που αγγίζει τις καρδιές των ακροατών. 

Μετά από τα δύο προηγούμενα τραγούδια του, “Χιλιάδες Σκέψεις” και “Δεν Φαντάζεσαι”, ο Γιάννης Φιόλλας βρίσκει την ταυτότητά του με το “Ο Κύκλος της Ζωής“. Το νέο τραγούδι αποτελεί έναν ύμνο στην απλότητα της ζωής και την αυθεντικότητα του εαυτού μας. Μέσα από τους στίχους και τη μουσική του, ο καλλιτέχνης μας υπενθυμίζει να ζούμε τη ζωή μας με απλότητα και να είμαστε αληθινοί προς τον εαυτό μας. Οι παραδοσιακοί ήχοι της βιολόλυρας μπλέκονται αρμονικά με τους δυνατούς ροκ ήχους, δημιουργώντας μια μουσική εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Το “Ο Κύκλος της Ζωής” κυκλοφορεί από την Icon Pure, το label της Icon Music, που στηρίζει τον έντεχνο, ροκ και εναλλακτικό ήχο, προβάλλοντας καλλιτέχνες που έχουν να πουν κάτι διαφορετικό και δημιουργούν πρωτοποριακή μουσική.

Ελπίζουμε να απολαύσετε το τραγούδι όσο και εμείς. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Icon Music.

★ http://bit.ly/ICONMUSIC_Facebook
★ http://bit.ly/ICONMUSIC_Twitter
★ http://bit.ly/ICONMUSIC_Instagram
★ http://bit.ly/ICONMUSIC_Youtube
★ http://bit.ly/ICONMUSIC_Website

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Diadromh.gr

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?