Η Ελένη Φουρέιρα αποθεώθηκε στο κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Κοινοποίηση

Η Ελένη Φουρέιρα έδωσε μια εκρηκτική συναυλία χθες το βράδυ, Σάββατο 20 Ιουλίου, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, στα πλαίσια της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας της, η οποία ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες από τη Θεσσαλονίκη. Το θέατρο ήταν κατάμεστο από χιλιάδες θαυμαστές που ανυπομονούσαν να δουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια στη σκηνή.

Η Ελένη Φουρέιρα, γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό, ξεκίνησε τη βραδιά με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, όπως “Αριστούργημα”, “Κόλλημα” και “El Ritmo Psicodelico”. Το κοινό τραγουδούσε μαζί της και χόρευε στους ρυθμούς της, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα αστείρευτης χαράς και ξεφαντώματος.

Ακολούθησαν αγαπημένα ντουέτα, όπως το “Γδύσου” με τον Apon και το “Αεροπλάνο” με τον FY, ενώ η Ελένη Φουρέιρα δεν δίστασε να εκπλήξει το κοινό με ανατρεπτικά mashups με ξένα hits. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την Ελένη Φουρέιρα να ερμηνεύει το “Fuego”, την επιτυχία της με την οποία εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision το 2018.

Η συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για όσους είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν. Η τραγουδίστρια απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και ταλαντούχες καλλιτέχνιδες στην Ελλάδα, με μια σκηνική παρουσία που καθηλώνει. Η συναυλία, μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live Productions, με την υποστήριξη της Ultra-premium Don Julio 1942, ήταν μια μεγάλη επιτυχία, τόσο καλλιτεχνικά όσο και εμπορικά, αφού έγινε sold out.

Related posts

Χάρης Ακριτίδης-«Ζητείται Ψεύτρα»

Τελευταία συναυλία για το καλοκαίρι από τον Σωκράτη Μάλαμα στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Pink Studios – Κωνσταντία Κατσιάμπα ΄΄ Μάνα Σεμνή ΄΄